AKTUELNO

Pinkova zvezdica je za čitaoce portala Pink.rs otkrila i koje bi poklone odnela članovima žirija.

Najmlađu Pinkovu zvezdicu Jovanu Radonić posetili smo u njenom domu u Novom Sadu. Jovana nam je otkrila da voli novogodišnje praznike i da je već dobila poklon od Deda Mraza.

- Ja sam od jednog Deda Mraza već dobila ono što sam poželela, a to je sirena koja svetli i ima braon kosu. Pisala sam mu pismo sa željom i na kraju sam napisala „Deda Mraze, puno te voli Jovana“. Pokušala sam da mu nacrtam mačku, ali nisam uspela - rekla je Jovana i opisala Deda Mraza:

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Deda Mraz ima super irvase. I postoji jedna zvezda na sankama i tako Deda Mraz i irvasi mogu da lete. Oni žive na Severnom polu - otkrila je ova zvezdičica.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

I kako je Jovana već dobila poklon, zanimalo nas je da li je bila dobra u 2016. godini.

Bila sam dobra, ali bilo je i nekih malih problema, ali mi o svemu popričamo i onda ja poslušam mamu i tatu – iskrena je bila Jovana Radonić.

Ova Pinkova zvezdica nam je objasnila da je ona ukrašavala jelku sa mamom i tatom. Ona ima samo jednu želju za narednu godinu.

Samo imam želju da kažem nešto na televiziji, a to je: Ceo žiri su moje ljubavice – rekla je kroz smeh Jovana Radonić.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Kada bi Jovana bila Baba Mrazica, ona bi za članove žirija imala posebne poklone.

- Sergeju bih poklonila irvase i sanke, Goci bih odnela 100 rajfova. Jeleni bih donela 1000 haljina, a Leontini bih odnela puno srca i ljubavi. A za Saleta bih pripremila puno naočara i šešira i vokmena, a Milanu puno prijatelja patuljaka da ne bude sam - otkrila je Jovana.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Jovana nam je pokazala i njene plišane igračke, a sloniće je dobila od tetke pred nastupe u "Pinkovim zvezdicama" za sreću.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Jovana nam je pokazala i album sa slikama kada je bila beba, a mi smo primetili da je i tad bila neodoljiva.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Ova Pinkova zvezdica nam je rekla da je svi drugari iz vrtića podržavaju u takmičenju i da je uvek posle nastupa grle i ljube i govore joj da je bila super. Mama Mila i tata Milan joj najviše pomažu pri odabiru pesme, a Jovana nam je otkrila da je samo prvi put imala tremu kada je bila na sceni „Pinkovih zvezdica“.

Prvi put kad sam stala na scenu sam se ukočila, ali onda sam shvatila da nije ništa strašno i počela sam da igram, Malo sam i falširala na početku, ali nema veze – iskrena je bila Jovana.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Prvo bih poželela želju drugarima iz Pinkovih zvezdica zato što svaki dan za njima plačem, jako mi nedostaju. Želim im u novoj godini imaju puno sreće, puno radosti, puno ljubavi, puno anđelčića kao srca oko njih i to isto želim i drugarima iz vrtića - rekla je Jovana, a onda smo je zamolili da i otpeva nešto svojim drugarima za Novu godinu.

Autor: J. Vučić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'