AKTUELNO

Jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda današnjice i omiljeni lik u 'Prijateljima', koji su joj doneli ogromnu slavu, jeste Dženifer Aniston, koja je u seriji igrala Rejčel Grin.

Jedna od najpopularnijih serija, čuveni "Prijatelji", i danas je rado gledana, a dogodovštine glumaca kojima je ova hit serija donela ogromnu slavu i danas se prepričavaju.

Jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda današnjice i omiljeni lik u "Prijateljima" koji su joj doneli ogromnu slavu jeste Dženifer Aniston (49), koja je u seriji igrala Rejčel Grin.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKIRALA JAVNOST! Rita Ora prošetala bez brusa, pa poručila: Devica sam!

Međutim, i lepa Tifani Tajsen (44), koja je poznata po ulozi Valeri u čuvenom "Beverli Hilsu 90210", konkurisala je za ulogu Rejčel i to je javnosti manje poznato.

- Bila sam na audiciji za "Prijatelje", za ulogu Rejčel Grin. Ali bila sam premlada u odnosu na sve druge glumce, pa nije uspelo - rekla je Tifani, koja je tada imala samo 20 godina, a Dženifer 25.

Ipak, i pored ovog "peha" ostvarila je uspešnu karijeru budući da je već tri decenije na televiziji, a trenutno igra jednu od glavnih uloga u Netfliksovoj seriji "Alexa & Katie".

Autor. Pink.rs

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

'