AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrio je sve.

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga" privlači sve veću pažnju gledalaca mnogobrojnim dešavanjima. Tako su pojedini ukućani pred očima javnosti izneli tvrdnje da su pre samog početka rijalitija bili u prisnim vezama sa zadrugarkom Marijanom Zonjić, a među njima je bio i pevač Savo Perović. Ipak, Marijana je nedavno priznala da je to sa njim bio dogovor kako bi mu glumila paravan, pa ga je pred milionima gledalaca optužila da je homoseksualac.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je to poricao, a onda se pojavio dečko koji je tvrdio da je bio u vezi sa Perovićem, da ga je Savo opelješio, da mu je uzeo 10.000 evra, pa je pokazao i njihovu prepisku.

Nakon erupcije uvreda koje su Savo i Marijana izrekli na račun jedno drugog oglasio se i pevačev poznanik Nikola Urošević, koji je za portal Pink.rs izneo do sada nepoznate detalje o pevačevom ljubavnom životu i seksualnom opredeljenju. Naime, on tvrdi da Savo zarađuje od seksa sa muškarcima i da to uglavnom radi u inostranstvu, ističući da pevač nema prihode sa druge strane, jer se ne može pohvaliti velikim brojem nastupa.

Foto: Privatna arhiva

Savo je radio u Beču, Minhenu, Kelnu, Pragu, ali najviše posla je imao u Emiratima. U se*su voli sve, bukvalno iživljavanje. Mislim da njegova mama zna za sve to i da ga čak podržava, a mislim da i ona radi to isto. On isključivo radi preko preporuka. Svi znaju da je često putovao, a nikada nije imao nešto mnogo nastupa. Ima i slike na tom gej sajtu, to sve govori  - rekao je Nikola.

Portal Pink.rs došao je u posed i Savinih fotografija koje je slao muškarcima na aplikaciji za upoznavanje koju koriste homoskesualci, o čemu govori logo u donjem levom uglu. U nastavku pogledajte šta je sve Perović slao slao svojim udvaračima.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kao što možete videti, Savo je svoje lice zamutio na svim fotografijama kako ga ne bi prepoznali, ali kako je na svima njima go, upečatljive tetovaže su ga odale.

PROČITAJTE JOŠ: KIPTI OD BESA: Marija Šerifović zbog Darka Lazića napravila HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Pink.rs

#Savo Perović

'