AKTUELNO

Lepa vest za sve ljubitelje popularnog TV formata!

Najgledaniji rijaliti šou program koji se emituje na TV Pink ''Zadruga'' ruši iz dana u dan sve rekorde gledanosti, a ljubitelji ovog popularnog TV formata sada će imati priliku da zadrugare prate 24 sata, to na četiri strima putem aplikacije Klik TV.

Foto: Pink.rs

Preuzmite aplikaciju Klik TV sa Play ili App Store-a i pošaljite SMS sadržaja KLIK na 5500 i prvih sedam dana gledajte ''Zadrugu'' na četiri strima potpuno besplatno za nove korisnike putem vaših smart telefona, tableta, desktop ili laptop računara.

Foto: RTV Pink

Klik TV Internet platforma sa više od 95 domaćih i inostranih televizijskih kanala, dostupnih za praćenje putem smart telefona, tableta, dekstop ili laptop računara. Klik TV možete koristiti bilo kada i na bilo kom mestu uz internet konekciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da biste koristili Klik TV Internet platformu, neophodno je da budete registrovani. Bilo koji korisnik GSM mreže u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Austriji, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Švedskoj i Danskoj, može da aktivira Klik TV i to putem SMS poruke, kreditne kartice ili PayPal-a.

Foto: Pink.rs

Za sve dodatne informacije, pozovite Klik TV korsnički servis na telefon +381 (0)11 44 33 444 ili se obratite putem mejla developer@pink.rs

Autor: Pink.rs

#Klik Tv

#Rijaliti Zadruga

'