AKTUELNO

Ovo je mnoge iznenadilo!

Nataša Moskva i Lazar Jeremić otpočeli su ljubavnu romansu u "Zadruzi 2", a do prvih ljubavnih problema došlo je kada je on nije mogao da se odluči izmenju nje i modne blogerke Lune Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Nataša je da bi se osvetila rekla da joj se Jovica Putniković dopada i da je zaljubljena u njega zbog čega je nastao opšti haos u Beloj kući.

Jovica i Miljana Arsić pokazali su jedno drugome obostane emocije, ali ova Natašina izjava ih je sve uzdrmala, pa je zadrugarka imala potrebu nasamo da razgovara sa Jovicom i Miljanom kako bi im objasnila situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam to iskoristila jer se stalno provlači priča sa Lunom i meni to ide na ku*ac. Pitanja su uvek o trojci koja ne postoji - rekla je Nataša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oprostite ako sam vas dovela u neprijatnu situaciju, ali morala sam. On da je pravi muškarac, rekao bi da je zaljubljen u mene. Znala sam da ćeš mu ti reći ili teta Marija. Neka on malo vidi kakav je to osećaj - pričala je Nataša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nataša je toku emisije "Pitanja novinara" izjavila da ona nema dečka i da nije u vezi sa Lazarom, kao i da je to samo igra ali je sada priznala da je ova igra boli i time pokazala suprotno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iz dana u dan držim suze i tu sramotu. On na žurki priča sa Lunom o poljubcima, a mene ljubi - rekla je Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Jovica Putniković

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'