AKTUELNO

Uspešno obavili zadatak. Imao priliku da pre početka tajnog zadatka razgovara sa Stanijom, što je on odbio. Kada je to danas ispričao cimerki, ona ostala iznenađena.

Ukućani i dalje pričaju o tajnom zadatku koji je uspešno izvršio Vladimir Tomović, nakon ćega je dobio suplemente. On je imao zadatak da 24 sata ignoriše Staniju Dobrojević. O odnosu ovih ukućana sa njima je razgovala danas Suzana Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se ona tresla, kažem joj: "Stanija, Bože dragi", tebi se telo teslo - govorila je Suzana.
Malo mi je trebao da te gađam čašom! Sinoć je plivao u onoj hladnoj vodi. Pa da vratim onako malo fizički - pričala je Stanija.

Foto: RTV Pink

Vladimir je tokom razgovora sa Stanijom Dobrojević i Suzanom Perović govorio i da mu je bilo teško kada je čuo koji je zadatak dobio, ali i otkrio detalj koji se Staniji nije preterano svideo.

Ono meni kaže: "Naredna 24 sata ne smeš da dodirneš Staniju, da izgovoriš njeno ime, da sediš pored nje..." Kada mi je to rekao... Rekao mi je i da imam priliku sada da razgovara sa njom i ja nisam želeo to. Ja sam želeo pravu priču. Ja sam rekao da je zadatak počeo pre dva minuta i da neću pričati. Od vrata više nisam progovorio sa njom - govorio je Vladimir.

Foto: RTV Pink

Dali su ti to? P*čko jedna! To veče sam ja njega ignorisala, jer je on nasrnuo na mene i bila sam ljuta - rekla je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'