AKTUELNO

Porodica Dobrojević teško podnela minule događaje.

Prethodno veče u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", proteklo je u znaku svađe između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića.

Ljubavna veza ovog rijaliti para stavljena je na test, zbog Tomovićeve ljubomore. Naime, Vladimir je imao napad besa, te je urlao na svoju izabranicu, hvatao je za ruke, stezao i zapušavao usta, a ona je uplašeno plakala i pokušavala da ga smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svih dešavanja od protekle noći, koja su potresla kako učesnike tako i gledaoce "Zadruge", portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Stanijinom menadžerkom, Tamarom, koja je sa nama podelila mišljenje porodice Dobrojeviće o novonastaloj situaciji.

Pratili smo i ja i njena porodica. Iako se oni trude da ne gledaju rijaliti sinoć su ispratili tu čitavu situaciju. Šokirani smo Vladimirovim agresivnim ponašanjem. On kao da vrši psihičku torturu nad njom, konstantno viče na nju, govori joj šta sme da radi, s kim sme da se druži, s kim ne sme. To uopšte ne ide ka zdravom odnosu i zdravoj vezi. Niko od nas to nije želeo da komentariše, ne želimo ni sada, ona neka sama odluči, ne želi niko od nas da se meša. Ali ono što se sada dešava, njegovo ponašanje zaista nije na mestu, i mi tako nešto ne možemo da podržimo - rekla je Tamara, a zatim nastavila:

Foto: Rijaliti Zadruga

Ono je bilo jako ružno. Ja nju dobro poznajem i njena prva reakcija je bio jedan šok, nakon toga je i legla da spava jer se jako potresla. Malo me čudi što nije odreagovala na neki drugi način. Stanija koja je napolju, i uopšte koja je poznata ljudima iz drugih rijalitija, drugačije bi reagovala sinoć na onakvo njegovo ponašanje. Ne znam šta je razlog da ne reaguje, mislim da je verovatno imala strah. Strah je nešto što nju koči da ne može potpuno da bude svoja, jedino mi je to palo na pamet - navela je Stanijina menadžerka.

S obzirom na to da Tamara jako dobro poznaje starletu, pitali smo je da li je Dobrojevićeva imala slična iskustva sa ranijim momcima i da li je ikada trpela nasilje bilo kakvog tipa.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona nikada nije imala ovakva iskustva. Stanija je u svojim vezama uvek jako dominantna, odmah u startu postavi neke stvari na svoje mesto. Nikada nije imala takvih problema i uvek se trudila da i svojim izjavama, i svojim pojavljivanjima u medijima podrži žene koje su tako nešto doživele i da im da savet da to ne smeju da dozvole, uvek je bila protiv nasilja nad ženama. Tako da je za mene ova priča zaista strašna i ne mogu da verujem da se tako nešto desilo njoj u rijalitiju - istakla je Tamara.

Stanijina menadžerka je naglasila da je starletina majka Slavica najteže podnela Vladimirovo agresivno ponašanje prema njenoj mezimici.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nisam se čula sa Stanijinim bratom, čula sam se sa majkom. Ona se jako sinoć zabrinula i potresla, mnogo ljudi ju je zvalo. Oni ne žele da budu u medijima niti da se eksponiraju. Ali Stanijina majka je jako potresena - objasnila je ona.

Prelomni trenutakkoji je bio dovoljan da Tamara shvati da Tomović samo koristi Staniju za medisjki prostor, kako kaže, bio je taj kada je bivši sportista, nakon cele svađe, prihvatio tajni zadatak Drveta mudrosti da ignoriše svoju devojku.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ONA NIJE ZNALA ZA VEZU SA ADAMOM: Minina mama OSUDILA JOVIČINO PONAŠANJE prema njenoj ćerki, a evo šta misli o mladom Đoganiju!

Sinoć kad sam videla da je prihvatio tajni zadatak shvatila sam da je Stanija njemu samo taktika. Ako si ti u nekoga zaljubljen, a napravio si tako veliki problem, Drvo ti pre toga drži predavanje da si preterao, da ne možeš tako da se ponašaš prema ženama, sve baciš u vodu, bitni su proteini, ishrana i prihvatiš zadatak. Svako normalan ko je tako nešto napravio i ko je zaljubljen, rekao bi "Ne prihvatam zadatak, zato što sada odmah želim da idem kod Stanije, da joj se izvinim za ponašanje, da se izvinim njenom porodici". Ne, mi smo videli da je on prihvatio zadatak, da mu je jako stalo do te proteinske ishrane. Sve vreme sam mislila da se on stvarno zaljubio, ali sada vidim da je sve neka vrsta igra i deluje mi kao osoba koja jako želi da bude popularna, kroz njegovih par izjava sam to zaključila. Neka vreme pokaže, ovaj rijaliti jako dugo traje, ne znam kako će se dalje razvijati ova situacija ali što se ovog sinoć tiče, zgrožena sam, šokirana, i ja i njena porodica i prosto ne dopada nam se da takav neko bude u Stanijinom okruženju - završila je Stanijina menadžerka.

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'