AKTUELNO

Za nju ne postoje drugi muškarci, osim pevača.

Tokom večeri Ognjen Amidžić je sa Lunom Đogani vodio vrlo zanimljiv intervju, koji se ticao njenog odnosa sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je blogerka u veoma zategnutim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mene gleda kao konkurenciju. Devojka kako je ušla imala je nešto protiv mene, samo mi se smeškala. Smetam joj, nerviram je. Ja iz njenog pogleda osećam mržnju. Da mi morališe jedna Stanija to neću dozvoliti. Ona ni sa kim ne komunicira. Čudna je jako, kada se smeje, jako je proračunata - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Luna se u prethodnom rijalitiju opasno zaljubila u Slobu Radanovića, a te emocije je još drže, pa je voditelju otkrila da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji je privlači.

Ne znam ko će još da ulazi, ali za sada me nijedan muškarac ne zanima, apsolutno su ase*sualni, ne privlači me ni fizički... Ne bih volela ni da mi se to desi. Ono što mi se desilo u prvoj Zadruzi, to ne može da se ponovi, a ako bi se i desilo bilo bi bezveze, jer ono prvo ne bi imalo smisla - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Jovičina drugarica KRISTINA otkrila: VLADIMIR NIJE IMAO NAMERU DA SE ZALJUBI, ALI MU SE OMAKLO i pritom otkrila RAZLOG RASPRAVE SA RAMONOM! (VIDEO)

Šta je Đoganijeva još rekla pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

'