AKTUELNO

Sačekaće da ona napravi prvi korak.

Nakon svađe sa Lunom Đogani, Vladimir Tomović je otišao u Rajski vrt i sa Drvetom mudrosti otvoreno popričao šta oseća prema Staniji Dobrojević, ali i šta se to zapravo desilo između njega i blogerke.

Foto: TvPink Printscreen

Emocije su mi izražene i imam jako lep osećaj kada sam u njenom prisustvu. Ona je neko ko mi prija i izabrala me za njenog prijatelja, ali i ja sam nju izabrao. Evidentno je da smo ona i ja jako dobri kompanjoni u svemu ovome - rekao je Vlada i dodao:

Foto: RTV Pink

Jako je inteligentna, zna šta radi, promišljena je i nije laka za pročitati. I ja sam takav, ali kada su simpatije u pitanju tu dam sebe, lepo mi je kada me zagrli, trudim se da sačekam nju da ona napravi taj korak prema meni, da je sa njene strane inicijativa - kaže Crnogorac.

Budući da je Luna tokom svađe zaplakala i setila se svog bivšeg dečka Slobe Radanovića, Vladi je bilo krivo što je on bio inicijator što se Đoganijeva loše oseća.

Foto: TvPink Printscreen

Tužan sam samo zato što je Luna plakala, ali ću se oraspoložiti. Malo sam se presabrao, u tom trouglu, četvorouglu... Ja sam jedini muškarac sa tim ženama, trudiću se da donesem odluku - rekao je Vladimir.

Pročitajte još: GRIZE GA SAVEST! Vladimir nakon svađe PORAZGOVARAO sa Lunom: Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor Drveta mudrosti i Vladimira, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Vladimir Tomović

'