AKTUELNO

Nije mu ostala dužna.

Stanari velelepnog Imaginarijuma sagrađenog nadomak Beograda su tokom večeri odgovarali na pitanja gledalaca koji pomno prate rijaliti "Zadrugu 2" koji polako osvaja srca milionskog auditorijuma.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje jednog gledaoca koje je upućeno Branislavu Radoniću Brendonu, a njega je zanimalo kakvo on mišljenje ima o Staniji Dobrojević.

Danas sam imao razgovor sa Stanijom i uopšte mi se ne dopoada. Forsira priču da je sva prirodna i spontana, a u stvari je izračunata programirana, izveštačena. U svemu tome ne mislim da je loša osoba, ali kao sagovornik za druženje i za ovako neke teme uopšte mi ne odgovara, kao ni ja njoj - rekao je Brendon, a priliku da prokomentariše imala je i Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Mislila sam da će naše energije poklopiti, da će mi biti jedan od najbližih. Međutim, to nije tako. Brendon ima slike, tona nema. Ne mogu da ga osetim kao osobu, sve je to plastika. Nismo kliknuli i to je to - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MAMA, TATA, SPREMAJTE SVATOVE: Vladimir PRIZNAO da je njegovo SRCE OSVOJILA Stanija, a evo kako je ona odreagovala na to! (VIDEO)

D. B.

Kakva je atmosfera vladala dok su jedno drugo komentarisali, pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Branislav Radonić Brendon

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'