AKTUELNO

Ni ona nije sigurna da li su Luna i Stanija za njega.

Nova sezona "Zadruge" počela je pre nekoliko dana, a već obara sve rekorde gledanosti. Jedan od preko 50 učesnika koji je privukao veliku pažnju svakako je Vladimir Tomović.

Foto: Pink.rs

Osim svojim stasom, on je privukao pažnju i stavom, jer nema dlake na jeziku, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovom prijateljicom, pevačicom Bubom Miranović, da nam otkrije nešto više o ovom zadrugaru koji je zaintrigirao javnost.

Mi smo prijatelji već godinama. Smatram da se Vladimir odlično snašao, uspeo je među toliko ljudi i različitih karaktera da se istakne i stavi sebe u prvi plan - istakla je Buba.

Foto: Pink.rs

Ono što je definitivno obeležilo prethodnih nekoliko dana jeste njegov odnos sa Lunom Đogani i Stanijom Dobrojević, te smo pitali pevačicu šta misli o tome i da li se njemu zaista one dopadaju ili je to sve taktika:

Ne bih ja to previše komentarisala. Vladimir je jedno savršeno biće i dobro zna šta radi. I što mora da znači da mu se bilo koja od njih dopada i da želi nešto sa njom? Možda mu se Luna i Stanija dopadaju fizički, a možda završi sa nekom trećom, petom. Mislim da on sada ispipava teren, želi da sačeka, da vidi šta će se dešavati, pa možda za deset dana, mesec dana odluči da li će sa nekom biti ili ne. On je pametan momak, sigurna sam da će znati šta je najbolje za njega - istakla je pevačica.

Na kraju, Buba je sigurna da će on doći do samog finala:

On ide do kraja 100 posto! Sam ili ne, sigurno će doći do samog kraja - zaključila je pevačica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Autor: N. Vujčić

#Buba Miranović

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'