AKTUELNO

Umesto da govorom oda počast preminuloj zvezdi, ona ga je iskoristila u svoje svrhe.

Madoni, kraljici popa je pripala počasna uloga da na dodeli MTV nagrada oda počast govorom preminuloj soul zvezdi Areti Frenklin, a koji je ona iskoristila u svoju korist. Naime, ona je umesto toga posvetila nekoliko minuta govoru o njenim počecima, što je izazvalo veliko negodovanje publike i kritičara, a potom su o tome počele da bruje i društvene mreže.

Foto: Tanjug

U desetominutnom govoru u kome je Madona trebala da se osvrne na preminulu pevačicu i ispriča sve ono po čemu će je pamtiti i reći nekoliko reči o njenoj blistavoj karijeri, ona je pretvorila u svoj hvalospev.

Kraljica popa se samo u jednom trenutku dotakla Frenklinove koja je okončala svoj život prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.

Foto: Tanjug AP

Zbog ovoga je naišla na mnoštvo osuda i kritika jer umesto da oda počast ovoj zvezdi, ona je pričala o svom uspehu. Povodom kritika ona se oglasila putem Instagrama i odgovorila da nije ni bila pozvana da na MTV manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života provuče priču i o njoj.

Pročitajte još: Nakon što je Čabarkapa pušten iz PRITVORA, za Pink.rs oglasila se Aleksandra Subotić: TRUDIM SE DA NE BUDEM U STRAHU! (FOTO)

Da podsetimo. Ovo nije bio prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen i iskoristila ga u sopstvene svrhe. To se desilo i kada je govorila u čast Prinsa 2016. godine i Majkla Džeksona 2009. godine.

Foto: Tanjug

Pink.rs

#Areta Frenklin | Aretha Franklin

#Madona

'