AKTUELNO

Imaš fantastičnu boju glasa koja je zrela, zaokružena, topla, rekla je Goca Tržan.

Takmičarka koja se večeras predstavila treća po redu je Tea Vujović iz Beograda. Tea ima 13 godina i otpevala jedan od novijih hitova pod nazivom "How deep is your love" Kalvina Harisa.  Tea je za ovu svoju interpretaciju dobila svih pet glasova stručnog žirija i sebi obezbedila mesto u četvrtom krugu.

Foto: YouTube screenshot

Zadovoljna sam tvojim izborom pesme. Imaš fantastičnu boju glasa koja je zrela, zaokružena, topla. Ne znam kako to da objasnim, baš baš lepa boja glasa. Možeš slobodno malo više da se opustiš. Lepa si, pametna, talentovana, harizmatična na sceni. Nema razloga da držiš kočnicu, samo se pusti. Eto, to ti je moj savet - istakla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Super pesma. Super si generalno, ali mi mnogo liči na Martiju, jednu od meni omiljenih Zvezdica. Ona je jedna od najkompletnijih zvezdica, a ja čujem da si njeno pevanje skidala. Taj etno pristup ovoj "dip haus" pesmi skroz okej i ti si bila dobra - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Ti si dobila to što si zaslužila, peticu. Kod tebe se jesu svi ti tehnički detalji složili u jednoj pesmi i jeste bio problem mali sa intonacijom na početku, ali ti prosto imaš te atribute da možeš da izneseš ovakvu pesmu. Samo tako nastavi - rekla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Tea Vujović

'