AKTUELNO

Bilo je veoma emotivno.

Najstarija ćerka Hajdi Klum, Leni (14), nije odrastala uz svog biološkog oca Flavia Briatorea i nikada ga nije upoznala, ali izgleda da su se stvari promenile nakon susreta u Italiji.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, pre nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Foto: Tanjug

Hajdi je bila sa roditeljima, troje dece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Briantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promenilo.

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje dece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je ćaskao čak i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira da od sada češće viđa svoju ćerku.

Autor: Pink.rs

#Hajdi Klum | Heidi Klum

'