AKTUELNO

Pevačica je nedavno okončala svoju vezu, zbog poljupca s njom bivši suprug joj se razvodi, a mladi kolega se sada ne odvaja od nje.

Popularna pevačica i njen kolega, koji je od nje mlađi 17 godina, zbližili su se za vreme snimanja zajedničke pesme, pa sve češće provode vreme zajedno.

Dženifer Lopez (47) i Drejk (30) viđaju se skoro svakodnevno, idu na sastanke, a Drejk je bio gost na dva njena koncerta u Las Vegasu.

Kako izvor blizak reperu tvrdi, samo je pitanje trenutka kada će njihovo prijateljstvo prerasti u romansu, piše TMZ.

Dženifer je nedavno raskinula sa Kasperom Smartom, koji je bio jedan od njenih plesača i s kojim je u vezi bila od 2011. godine.

Pisalo se da je Drejk obnovio vezu sa Rijanom, ali su ponovo raskinuli, a šuškalo se i da je zaveo Tejlor Svift (27), ali prema rečima izvora bliskog njemu, reper trenutno nije u vezi.

On je nedavno objavio fotografiju na kojoj pozira sa pevačicom, a onda ju je i ona dodala na svoj profil na Instagramu.

U opis fotografije on je stavio zaljubljeni smajli, dok je Dženifer napisala "vidite ko se pojavio na mom koncertu večeras! Volim ga".

Dok se Mark Entoni razvodi od supruge Šenon de Lime zbog toga što je previše vremena provodio sa Dženifer i na kraju se i u javnosti poljubio s njom, Lopezova uživa u druženju sa znatno mlađim kolegom koji bi uskoro mogao da postane njen novi dečko.

Autor: V. T.

#Drejk | Drake

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Mark Entoni | Marc Anthony

#Reper

#Veza

#pevačica

'