AKTUELNO

Atmosfera je dovedena do usijanja novim hitom Pinkove zvezde.

Otkako je napustila "Zadrugu", poznata pevačica Nadežda Biljić privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi, što je bio slučaj i sinoć, kada je sa društvom posetila jedan gej klub! Kako nam je ispričao izvor koji se zatekao na licu mesta, Pinkova zvezda je u lokal u kom se okupljaju pripadnici gej populacije, ali i svi ljubitelji dobrog provoda, stigla sat vremena iza ponoći, vidno raspoložena.

Foto: Pink.rs

- Odmah smo je prepoznali, ma, ona je sada hit! Baš sam video da su svi gledali u nju, komentarisali i prilazili joj da se slikaju, da je pozdrave... A i ona je skroz kul, pevala je, đuskala, sa svima stala da popriča, fotka se, da se pozdravi. Ja sam se, iskreno, prijatno iznenadio - kaže za Pink.rs dobroobavešteni izvor i dodaje da je pravi haos nastao kada je di-džej pustio njen novi hit "Budale", koji je snimila po izlasku iz "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Brzo se pročulo da je i Nadežda tu, pa je didžej rešio da je iznenadi i pusti "Budale". Kakava je euforija tamo nastala, pa ja ono nisam video skoro! Gledam, ne verujem, svi skaču, pevaju uglas, baš je ludilo bilo. Nadežda se zbunila, mislim, znala je ona da ima hit, ali da je to baš toliko uzelo maha ja mislim da ni ona sama nije bila svesna. Baš je ludilo bilo, a video sam i da su je muvale neke cure tamo, baš je simpatično bilo - ispričao je izvor iz noćnog kluba u koji će se Nadežda, sudeći po tome kako se provela, sigurno vratiti ponovo.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'