AKTUELNO

Planiraju da prave kajmak i da se ljube po ceo dan.

Sara Reljić i Vojke Đans započeli su svoju ljubavnu vezu u rijaliti programu "Zadruga", a ona funkcioniše i u spoljnjem svetu. Iako je razlika u godinama između njih velika, Sara i Vojke se odlično slažu i svakoga dana uživaju maksimalno u svojoj ljubavi.

Foto: Pink.rs

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je snimila Saru u jednom tržnom centru kako razgleda nakit u zlatari, nakon čega su odmah svi pomislili da se Reljićeva udaje. Ona je za naš portal rekla kako smatra da je još uvek mlada za takav korak i da je sve u rukama njenog dečka Vojketa.

Foto: TvPink Printscreen

Izgleda da je reper opasno pao u iskušenje da oženi svoju devojku, a sve to potvrđuje prepiska između Sare i Vojketa, koju je pevačica i bivša zadrugarka objavila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Dođe mi da te oženim! - napisao je Vojke Sari.
Samo ti dođe da me oženiš? - bio je Sarin odgovor.
Pa šta, bole nas! - nastavio je reper.

Foto: Pink.rs

Idemo da živimo u neko selo i da pravimo kajmak - našalila se Sara.
I da se ljubimo po ceo dan - bio je Vojketov komentar.

Njih dvoje su o svemu ovome pričali u ranim jutarnjim satima, što govori o tome da non-stop misle jedno na drugo, a da li će svoje planove ostvariti i život nastaviti na selu, vreme će pokazati.

PROČITAJTE: ON JE UČESNIK ZADRUGE 2? Spajali su ga sa poznatom pevačicom, a sada će nove zadrugarke UZDISATI ZA NJIM! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'