AKTUELNO

Delile su sa njima sve, a sada i bračni krah.

Slobodan Radanović juče je potpisao predlog za sporazumni razvod braka od Kristine Kije Kockar, sa kojim je prethodnih devet i po meseci, tokom trajanja rijalitija "Zadruga", punio novinske stupce i bio glavna tema u javnosti. Njih dvoje su i posle završetka rijalitija nastavili da intrigiraju sve, pogotovo što je Kija odmah potpisala papire za razvod, dok je Slobodan to odlagao.

Foto: Pink.rs

Ipak, čini se da su oboje sada saglasni da je najbolje da se razvedu, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Teodorom Džehverović, koja je sa njima živela tokom trajanja rijalitija i bila svedok mnogih situacija, te smo je upitali da li je očekivala da se razvod zapravo i desi.

Iskreno, očekivala sam da se to desi. Ja sam bila u kontaktu i sa Kijom i sa Slobom, sa njim sam imala nastup i pitala sam ga šta se dešava, on mi je delovao kao da se koleba, kao da se ne bi razveo, a Kija je bila baš odlučna, želela je to. Ja im svakako želim svu sreću, oni najbolje znaju šta je i kako - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs

Iako Teodora misli da se Sloba kolebao, njena majka Gordana Džehverović se ne slaže sa tim, već je sigurna da je pevač želeo razvod, te smatra da mu je to bilo najpametnije što je uradio.

Ja sam očekivala da se to desi, ne mislim da se on kolebao, mislim da je on to hteo. I to mu je najpametnije što je mogao da uradi. To što je malo odlagao potpisivanje papira ne mora da znači da se kolebao, nego da je možda imao neke uslove na koje nije hteo da pristane. A Kija je bila odlučna, to je bio njen krajnji cilj - rekla je Goca.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Sloba i Kija su se juče sastali sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem, a on je nakon toga dao saopštenje za javnost. Više o tome pročitajte OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'