AKTUELNO

Smatra da ćemo još dugo pratiti njihovu borbu za primat na javnoj sceni!

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar tema su domaće ali i svetske javnosti već deset meseci. Od njegove prevare sa blogerkom Lunom Đogani u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", preko njenog ulaska u ovaj šou program i suočavanja sa njima došli smo i do razvoda koji se toliko dugo pominjao.

Kija je odmah po završetku rijalitija potpisala papire za razvod dok je Slobodan to odlagao. Međutim, i on je isto uradio juče. Naime, Sloba i Kija sreli su se sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem kada je pevač potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru.

Sasvim očekivano, ovo je izazvalo veliku buru u javnosti, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa novinarom Milanom Miloševićem, koji je živeo sa Kijom i Slobom u velelepnom zdanju nadomak Beograda, te nam je on, u svom stilu, prokomentarisao najnovija dešavanja u životima njegovih bivših cimera.

Razvod? Pa polako, nije potpis tamo nekih papira razvod pod obavezno! Potpisali, pa šta?! Ako se i razvedu i dalje će se nastaviti ta njihova prepucavanja, što lična, među njima, što medijska... Ne verujem ja njima jer oni nisu takvi karakteri da zaborave jedno drugo! Udarila im slava u glavu i sada nemaju strpljenja navodno da slušaju jedno drugo i da probaju da nađu rešenje za nagomilane probleme? Ma nemoj? Ozbiljni su šoubiz igrači postali, Sloba menja izjave češće nego ja patike, a ona se drži svoga, voli ga, ali navodno ne može dalje. Ja ne verujem da će do razvoda doći uopšte, a i ako dođe, njih dvoje će ostati, odnosno postati ljubavnici! - kaže Milan i dodaje:
Očigledno je da ćemo još dugo pratiti njihovu međusobnu borbu za primat na javnoj sceni. Sloba ili Kija? Kija ili Sloba? Teško nama samima, sa njima još više! - zaključio je Milan.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'