AKTUELNO

Prvi put javno progovorio o svojoj devojci.

Miki Đuričić, najpoznatiji pčelar u Srbiji, ostavio je veliki trag svojim učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. On će ostati upamćen po svojoj turbulentnoj vezi u "Zadruzi" koju je imao sa Nadeždom Biljić.

Međutim, po napuštanju Bele kuće Miki se pomirio sa svojom bivšom devojkom, a spekulisalo se i da su otpočeli zajednički život. Sada je Đuričić za Pink.rs otkrio sve detalje ove romanse.

Foto: TvPink Printscreen

Da, pomirio sam se sa mojom starom devojkom, srećni smo, super smo i to je to. Ne živimo zajedno, ali malo sam kod nje, malo u Kupinovu. To je jedna normalna žena koja nema veze sa medijima, živi jedan normalan život. Čuvam svoju privatnost i ne želim više ništa da pričam o tome - rekao je Miki.

Nadežda se odmah po napuštanju "Zadruge" uputila pravo u Kupinovo kod svog verenika, a šta se tamo dogodilo i kako su odlučili da prekinu romansu, otkrio je upravo Đuričić.

Nije odmah došla kod mene, posle tri-četiri dana smo se čuli, rekli hajde da se vidimo, da porazgovaramo, da vidimo šta i kako, da vidimo da li to može da funkcioniše. Došli smo do zajedničkog zaključka da mi u spoljnom svetu ne možemo funkcionisati i da je bolje da se raziđemo. Ostali smo u dobrim, korektnim odnosima, Nadežda je ok lik, kvlitetan drug, čovek. Ja nju mnogo gotivim i poštujem, želim joj mnogo sreće i šta god mogu pomoći ću joj kao i ona meni - rekao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Biljićeva još uvek nosi verenički prsten koji je dobila od Mikija, pitali smo ga da li postoji mogućnost da se ovaj rijaliti par pomiri.

Nije to verenički prsten, mi smo se to malo šalili, to je bilo zbog koša i ona to zna. Ona sa tim prstenom može da radi šta hoće, to je poklon mog druga koji je zlatar. Nema tu ništa što vi mislite, ne može doći ni do kakvog pomirenja. Svako je na svoju stranu otišao, ja joj želim puno sreće, nema tu ništa senzacionalno. Jer ja živim jedan normalan, skroman, povučen život. Kuvam, šetam pse, družim se sa normalnim, običnim ljudima, radim obične stvari, sređujem kuću, gledam TV - naveo je Đuričić.

I za kraj razgovora, Miki je objasnio kako je došlo do saradnje između njega i Bore Santane, koji je snimao spot upravo u Đuričićevom rodnom Kupinovu.

Foto: Youtube

PROČITAJTE JOŠ: PREMIJERA PESME KOJU JE IŠČEKIVAO REGION: Anastasija Ražnatović PRVI PUT u PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU predstavlja SPOT sa brazilskim manekenom! (VIDEO)

Bora je snimao spot u Kupinovu. Ja sam se na početku spota pojavio kao Miki Kupinski, kao lažni menadžer. Generalno mene to ne zanima, ta vrsta muzike, ali Boru gotivim, podržavam i želim mu da uspe, sa njim sam se i družio. On me zamolio da li bi mu izašao u susret, rekao sam da nije problem - rekao je Miki.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'