AKTUELNO

Po svemu sudeći, njegovi navodi da ga Kristina više ne zanima nisu tačni.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović trenutno su najpoznatiji supružnici u Srbiji, koji su preživeli pravu dramu u najgledanojem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Oni se ni sada, skoro mesec dana od napuštanja Bele kuće još uvek nisu zvanično razveli.

O ovoj tema progovorili su Kija i Sloba pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Nije do mene, stvarno, ja to mogu da potpišem. Mene su ljudi zamolili da ja izađem u susret i da to odložimo, nisam ja zamolio nikoga da odloži to zbog mene. Nervira me što se to sad predstavlja kao da ja neću. Nisam tražio razgovor sa njom po svaku cenu, rekao sam bilo bi lepo da porazgovaramo, ako ona misli da ne treba onda neka bude tako - rekao je Sloba.
Nismo došli večeras da potpisujemo ništa niti da se mirimo. Neće biti javni razvod sigurno - navela je Kija uoči emisije "Narod pita".

U novinama su se pojavili natpisi da je Radanovićeva majka Draginja otišla u posetu kod njegove bivše devojke iz rijalitija Lune Đogani, te da čak želi i da se preseli kod nje. Sloba je objasnio o čemu se tu zapravo radi.

Foto: TvPink Printscreen

Moji roditelji su nju zgotivili jer su videli da ima neko poštovanje prema njima. Oni su čim sam izašao napolje rekli da idem svojim srcem i da će me podržati šta god da odlučim, nikada nisu dovodili moje odluke u pitanje. Rekli su mi da ako je meni dobro njima je još bolje.

Kija je u "Zadrugu" ušla kao zakonita Slobina supruga koja je u međuvremenu, dok je on nju varao sa Lunom, našla dečka, odnosno vratila se bivšem Andriji Lazoviću. Po napuštanju rijalitija Kockareva je naglašavala da nema nikakv kontakt sa Lazovićem, ali sada se situacija za nijansu promenila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA OTKRIO DA PLANIRA PONOVO DA SE OŽENI, pa priznao kad je plakao poslednji put! (VIDEO)

Ne znam, Andrija je kontaktirao moju mamu, ali ja nisam u kontaktu sa njim - rekla je Kija pred premijernim kamerama.

Kompletno izanje današnje emisije "Premijera" sa još mnogo izveštaja o poznatima pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Premijera

#Slobodan Radanović

'