AKTUELNO

Nije gubila vreme.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić privukli su veliku pažnju javnosti nakon što su u najgledanijem rijalitiju i pred kamerama imali odnose. Oni su posle toga zajedno proživljavali sve dobre i loše trenutke, od veze do veridbe i na kraju raskida koji je, prema njihovim rečima, bio neminovan.

Iako se pevačica i posle napuštanja Zadruge uputila ka Kupinovu da svojoj ljubavi sa Mikijem da još jednu šansu, ni taj potez nije urodio plodom. U selu je procurila vest da je on odlučio da se pomiri sa svojom bivšom devojkom koja nije iz sveta šoubiznisa i sa kojom želi da se skrasi, što je on i potvrdio.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je, pomirio sam se sa bivšom devojkom. Ona je jedna normalna devojka, nije iz javnog sveta, nju sve ovo ne zanima. Ne voli ni što se ja eksponiram, ali dobro, to je posao - izjavio je Miki svojevremeno.

Međutim, ni Nadežda očigledno nije gubila vreme. Iako je često isticala da posle njega nije mogla da ostvari vezu ni sa kim, a znala je da bilo kakav vid druženja sa Mikijem nemoguć zbog istog temperamenta koji imaju, dogodilo se nešto što je iznenadilo mnoge.

Foto: Pink.rs

Pevačica je tvrdila da je emotivno neispunjena, a onda ju je paparaco portala Pink.rs fotografisao kako razmenjuje nežne poruke sa nepoznatom osobom. Kako se moglo primetiti, on je u imeniku upisan kao ,,Ljubav moja", a ono što je šokiralo sve jesu i izlivi emocija.

Ljubavi moja, kad da dođem po tebe, je l' si završila? Volim te - pisalo je u poruci koja je pristigla Nadeždi, a ona mu je isto uzvratila.

Foto: Pink.rs

Ej, ljubavi, završavam sad još malo, i ja tebe, srećo moja, najviše - odgovorila je Biljićeva.

Podsetimo se da je Nadežda snimila i novu pesmu ,,Budale", koja je vezana za njeno učešće u Zadruzi i u kojoj se pominje i njen bivši verenik.

Sa kim je Nadežda razmenjivala nežne poruke, preostaje da saznamo u narednim danima, jer joj još polazi od ruke da krije identitet svog izabranika.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'