AKTUELNO

Putevi će im se, po svemu sudeći, često ukrštati.

Pinkova zvezda i jedan od najpopularnijih bivših zadrugara, Slobodan Radanović sinoć je gostovao u emisiji Rade Radenović "Rada sam".

On je ovom prilikom pričao o mnogim temama koje u Beloj kući nije spominjao, a u program su se neprestano uključivali i verni gledaoci.

Foto: Televizija Pink

I dok su ga neki kudili, drugi gledaoci su imali samo reči hvale za Radanovića. Jedna gospođa izrazila je želju da Sloba peva na njenom veselju, a on je objasnio na koji način ga može kontaktirati a zatim otkrio i nešto što je mnoge začudilo.

Goran Lečić je moj menadžer, možete ga pozvati i raspitati se o svemu. Naravno ja ću izaći u susret koliko god mogu. Čuo sam da jeste on i Kristinin menadžer, rekao mi je da jeste. Ja sam od starta želeo da sarađujem sa njim, ako je to ona izabrala, mislim da je učinila pravi potez - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI PONOVO OSTAO BEZ DINARA? Slučajni prolaznik mu je pozajmio novac, evo šta je Đuričić uradio! (VIDEO)

Izgleda da će Slobu povezivati zajednički menadžer sa suprugom Kristinom Kijom Kockar i kada potpišu papire za razvod braka, kao što su naveli da će uraditi.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rada sam

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'