AKTUELNO

Pevačica, kako kaže, sve svoje želje ostvaruje sa suprugom, ali ovome se nimalo nije nadala.

Popularna pevačica Maja Berović iznenadila je svoje fanove novim albumom ,,Seven" koji već polako, ali sigurno broji milionske preglede na youtube kanalu. Ona je istakla da je ponosna što je publika ponovo sa oduševljenjem prihvatila sve pesme, a nije sakrila da broj sedam ima veliki značaj za nju.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što je album izdala sedmog u mesecu, sa sedam pesama, ona je takođe sedmog jula proslavila i svoj 31. rođendan u krugu prijatelja, publike i svog supruga koji je neizmerno podržava i voli.

Iako je teško iznenaditi pevačicu koja je u svom žviotu vidno zadovoljna, srećna i uspešna, upitali smo je da li može da izdvoji najdraži rođendanski poklon. Maja je iskreno priznala da ne može nikoga posebno da nabroji, ali da je svakako emotivno doživela situaciju kada su je fanovi zajedno sa svojim bendom iznenadili na nastupu u Austriji.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa svojim suprugom ostvarujem sve želje, ali, moram da priznam, najlepši poklon mi je bio tog dana kad sam bila na nastupu u Austriji. Fanovi su mi priredili tortu, bend isto i to me je jako usrećilo i obradovalo. Kad doživite tako nešto sa fanovima onda nema šta tu da se priča. Ja sam zaista emotivno doživela to - rekla je s ushićenjem Maja za Pink.rs.

K.Ristić

#Maja Berović

'