AKTUELNO

Pevačica pred izlazak albuma doživela i veliku neprijatnost.

Maja Berović izala je svoj novi album sa čak devet numera pre nekoliko dana, a njene pesme za veoma kratko vreme su postale omiljene o čemu svedoče i pregledi na "Youtube-u" ali i kategorija "trending", gde su Majine pesme u samom vrhu liste.

Ona je u današnjem izdanju emisije "Ekskluzivno" otkrila i da li ima favotira među svojim pesmama, odnosno numeru koja će se izdvojiti i biti najveći hit.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam favorita među svojim pesmama sa novog albuma, jer su mi svih devet na neki način favoriti. Ovaj album mi je favorit posle "Viktorijine tajne" ovo je nešto što morate da obožavate. Simbolika naziva albuma "Seven" jeste ta što sam ja rođena u sedmom mesecu, i sva bitna dešavanja su se odigravala u sedmom mesecu, ni jedan naziv mi nije bio tako simboličan kao ovaj broj sedam ili "Seven" - rekla je Maja.

Ona je objasnila i kakvu je neprijatnost doživela neposredno pre izdavanja svog albuma.

Foto: TvPink Printscreen

Pesma "Ljubomora" je uspela nekako, ne znam ni ja kojim putem da dospe u javnost. Već su je bili okačili na neki muzički sajt, ljudi su je već čuli. Bio je u pitanju "demo snimak" pesme. Ja sam na sve načine pokušavala da je skinem sa tog sajta, ali nismo uspeli u tome. Sada su sve pesme izašle tako da mi je svejedno, ali nadam se da to više nikad dogoditi - rekla je pevačica.

Berovićeva je za kraj ovog razgovora pred kamerama emisije "Ekskluzivno" otkrila i koja pesma opisuje jedan deo njenog života.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA DESETE SEZONE EMISIJE AMIDŽI ŠOU: Kod Ognjena dolaze Miki i Bora, a očekuje vas i VELIKO IZNENAĐENJE!

Postoje dve pesme za koje sam ja emotivno vezana. Jedna od njih je pesma "Sahara", to je onako lična pesma, nešto što sam ja možda i proživela - navela je Maja.

Kompletan razgovor sa Majom kao i pesmu "Sahara" možete pogledati u nastavku.

R. L.

#EKSKLUZIVno

#Maja Berović

'