AKTUELNO

Ponovo bi isto postupila.

Pinkova zvezda, Nadežda Biljić obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", kako svojim ispadima i čestim šalama na sopstveni račun, tako i vezom sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem.

Mlada pevačica je danas gostovala u jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa" i tom prilikom otkrila kako se osećala u trenutku kada je vodila ljubav sa Mikijem u "šteku" a kamera je do detalja snimila ovaj čin.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI BRUJE O NJIHOVOM RASKIDU I NJENOJ PATNJI: Evo šta rade Rada i Haris NAKON KRAHA VEZE! (FOTO)

Ta kamera je bila skrivena tačno tako da je ne vidi. Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi "Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja". Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana predstavila svoju novu pesmu koju je odbila od produkcije TV Pink pod nazivom "Budale" a koja aludira upravo na ovaj odnos koji je pevačica imala sa Đuričićem na luksuznom imanju.

Kompletno Nadeždino gostovanje pogledajte u nastavku.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'