AKTUELNO

Njihove reči su je veoma povredile.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" gostuju najpoznatiji supružnici u Srbiji Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar.

Kija je priznala šta ju je najviše povredilo nakon što je izašla iz "Zadruge" i videla šta je sve porodica njenog još uvek zakonitog supruga pričala o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam obična stjuardesa, to je rekao njegov brat od ujaka. Njegov otac je rekao kako sam ja izbačena iz avio kompanije jer sam varala Slobodana sa pilotom. To mi je ružno da njegov otac to iznosi, ja mogu to da dobijem na sudu. Ja nisam tužila ni njegovu majku, već sam poslala opomenu. Ona je iznela gnusne stvari o meni, da sam ja kopile. To mi je jako bolno i gnusno, znam da Slobodan to ne bi dozvolio da je bio napolju. Ne bih se složila da je to revolt, ja sam doživela od Slobodana to što sam doživela a niko od moje porodice nije dolazio i pričao takve stvari, niko se nije spuštao na taj nivo kao njegova porodica. Ja sam taj snimak poslala čak i Slobodanu. Kad god se možda predomislim i pomislim da bih mogla da porazgovaram sa njim, pustim sebi taj snimak. Da pozdravim Slobodanove roditelje, uspeli su u tome da se ja više nikad ne vratim njemu - rekla je Kija.

Sloba je pokušao da se opravda ali je priznao da on ovakve reči ne bi dozvolio da je bio u mogućnosti da svoju porodicu spreči u iznošenju laži.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UPUTIO JAVNO IZVINJENJE: Sloba se pokajao zbog JEDNE STVARI KOJU JE RADIO U ZADRUZI! (FOTO)

Sad ispada da su moji roditelji oni koji donose odluke u mom životu. Oni su mi rekli da slušam svoje srce. U pravu je da ja ne bih dozvolio da niko spomene nju u lošem kontekstu, ne samo za nju nego i za Lunu. Znam da to nije tačno, da Kristina nije dobila otkaz zbog toga, ali oni su to rekli sigurno iz revolta. Meni niko nije rekao "Uradi ovo". Meni se niko nije mešao u naš odnos - naveo je Radanović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'