AKTUELNO

Ponovo staje na ludi kamen!

Pevačica i glumica Dženifer Lopez udavala se tri puta do sada, a kako se šuška, mogla bi da to učini i četvrti put. Naime, pevačica je viđena na plaži sa svojim sadašnjim dečkom, igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom, a na njenoj ruci je vidno uočljiv prsten za koji mnogi misle da je verenički.

Aleks i Dženifer su počeli da se zabavljaju u februaru 2017. godine, a oboje su u javnim nastupima isticali da uživaju u svojoj vezi, te da su jako srećni, pa nije ni čudno što se sve više priča da će stati na ludi kamen.

Podsetimo, Dženifer je do sada bila udata tri puta. Prvi put je stupila u brak 1997. godine sa Ojani Noaom, a njihova sreća je trajala samo godinu dana. Ona se 2001. godine venčala za plesača Krisa Džada, koji je igrao u spotu za njen veliki hit "Love Don't Cost a Thing", a u bračnoj zajednici su bili samo devet meseci. Nakon razvoda, uplovila je u romansu sa glumcem Benom Aflekom, za kog je govorila da je "onaj pravi". Oni su se verili u novembru 2002. godine, a venčanje, koje je bilo planirano za za 14. septembar 2003. godine, otkazano je samo nekoliko sati pred početak. Samo dva meseca nakon raskida sa glumcem, viđena je sa muzičarem Markom Antonijem, za koga se udala 2004. godine. Sa njim ima dvoje dece.

Da li će zaista stati sa Rodrigezom na ludi kamen ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'