AKTUELNO

Pevačica ne želi da obraća pažnju na negativne komentare.

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić istakla se svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima a javnost će je najviše pamtiti po vezi sa reperom Nemanjom Đerićam Đeksonom. Kada su se slegli utisci nakon izlaska iz Bele kuće Andrijana je progovorila za portal Pink.rs i otkrila sve ono što interesuje verne fanove "Zadruge".

Foto: Pink.rs

Planiram da snimim spot za pesmu "Opelo", svi mi je nenormalno traže. Posle toga verovatno snimim jos neku pesmu - pohvalila se mlada Pinkova zvezda.

Ona je istakla da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže i da je u vezi sa Nemanjom sve u najboljem redu.

Pa da, sve je kul. Nismo vezani kao crevima, ali stižemo da se vidimo. Drugačije je dosta, iskreno više mi se sviđa Đekson napolju. Još nismo dosli k sebi, ali navikavamo se - navela je Radonjićeva.

Foto: Pink.rs

Andrijana se osvrnula i na žurku koja je organizovana povodom završetka "Zadruge" kada je Đekson u jednom trenutku završio sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški.

Nisam mu zamerila ništa, zato što sam taj intervju iz kog je nastala famozna slika, gledala lično svojim očima. Tako da, rekla sam mu samo generalno da vodi računa šta radi i priča jer se svaki njegov korak prati, što smo videli na žurki, gde je ni od čega nastala opšta frka - rekla je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je otkrila i da li joj otac, takođe bivši zadrugar, Duško Radonjić sada brani vezu sa Đerićem kao što je to bio slučaj u rijalitiju.

Nisu pričali, sreli su se na žurki i u finalu. Nisam ih spajala posle "Zadruge". Sve je okej, nema nikakvih problema, bar mi ne priča ništa - istakla je pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: PRIKRIVA TRAGOVE? Sloba ipak našao način da se poveže sa Lunom, a da niko ne primeti?! (FOTO)

Za kraj razgovora Andrijana je otkrila i sa kakvim negativnim komentarima se susreće nakon napuštanja "Zadruge" ali i kako se protiv toga bori.

Dobijala sam neke preteće poruke verovatno od Mininih fanova. Pišu mi non-stop neke gluposti. Ali očigledno sam im trn u oku jer bezbroj lažnih profila nađe za shodno da pljuje u komentarima i to na mom profilu. Slažem se da svako ima pravo na svoje mišljenje, i to mi ne smeta, ali provociranje, peckanje i ružne stvari brišem naravno i blokiram. Pa su mi i to zamerili što ih blokiram. Sve u svemu, što se mene tiče moj odgovor na sve to je block - završila je Andrijana.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'