AKTUELNO

Nije joj bilo lako da izgovori sve ovo.

Teodora Džehverović je prethodne noći gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita" zajedno sa Macom Diskrecijom. Ona je ovom prilikom prvi put progovorila o biznismenu sa kojom su je svi povezivali, Ćazimu Osmaniju i njegovoj devojci Doris Pranjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je želela da čuje šta Džehverovićeva misli o celoj toj priči nakon što je izašla iz rijalitija.

Da li ste stupili u ikakav kontakt - pitala je Dušica.

Foto: Facebook

Nismo stupili u kontakt jer ja ne želim. Kada izađete promeni vam se mišljenje, shvatite ko ste i šta ste, shvatite šta je istina, ne treba ništa da se dokazuje. Dosta sam se ja pravdala devet meseci. Ja sam hiljadu puta govorila jedno te isto. Ništa nije bilo sumnjivo u mom govoru. Kada sam uzela telefon i videla dopisivanja sa dotičnim osobama, vidite da je sve bilo ok, vidite da ti je taj neko bio prijatelj, srca i poruke "Izdrži tamo, tu smo uz tebe". I onda uđete u Zadrugu i te osobe tako nešto izmišljaju za vas i protiv vas. Iznenađena sam ali valjda su te osobe dobile to što su želele. Ja sam rekla čovek si onoliko koliko možeš da oprostiš, verovatno postoji razlog zašto su to radili - obrazložila je Džehverovićeva.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Teodora Džehverović POKRADENA: Slučaj sam PRIJAVILA POLICIJI! (FOTO)

Podsetimo, Teodora je imala prijateljski odnos sa Ćazimovom devojkom Doris pre nego što se uselila u Belu kuću ali se to tokom pevačicinog boravka u "Zadruzi" potpno promenilo, naročito kada se u celu priču umešala njena majka Goca Džehverović.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'