AKTUELNO

Neće više da ćuti.

Mlada Pinkova zvezda Andrijana Radonjić privukla je pažnju javnosti svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ona je u "Zadruzi" započela romansu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, a ljubav su nastavili i nakon rijalitija.

Foto: RTV Pink

Iako su mnogi sumnjali da će ova veza opstati u spoljnom svetu, Andrijana i Đekson su ih demantovali, a sada je pevačica odlučila da pošalje poruku svim onim gledaocima "Zadruge" koji nju nisu podržali.

Foto: Instagram

Poručila bih svim mojim antifanovima da se ne ljute kad ih blokiram ili kada obrišem komentar. Shvatam svaku kritiku i prihvatam. Ali ružne pljuvačine, prozivanje i ismevanje ne dozvoljavam - rekla je Andrijana u svom obraćanju na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ UVEK NIJE UPOZNALA ANĐELOVE RODITELJE: Teodora Džehverović stala pred kamere i javno priznala kakva je TRENUTNA SITUACIJA (VIDEO)

Iako u Beloj kući nije često upadala u konfliktne situacije i nije se previše svađala, mlada pevačica je ovim pokazala da ume da odgovori svima koji joj se zamere.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'