AKTUELNO

Čolak se pokajao što je pokazao animozitet prema Kristini.

Iako je superfinale najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima završeno pre više od nedelju dana, cela Srbija još uvek priča samo o Zadrugarima. Oni su glavna tema gde god se pojave, gostuju u emisijama i pune novinske članke.

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge zavrzlame između njih još uvek nisu razrešena, ali polako se privikavaju na život nakon "Zadruge". Bane Čolak i Bora Santana su danas gostovali u jutarnjem programu televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa" i tom prilikom preneli svoje utiske iz Bele kuće.

Čolak se javno pokajao zbog mišljenja koje je imao o pobednici ovog rijalitija Kristini Kiji Kockar i priznao u emisiji da je ona potpuno drugačija devojka od one za koju ju je on smatrao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek pričao ono što sam mislio, iako su me Kijini fanovi mnogo osuđivali. Takođe sam promenio mišljenje o Kiji, postala mi je draga. Shvatio sam neke stvari, malo nam je drugačije predstavljenja, pitanja novinara, slike spolja, tako da smo je mi svi hejtovali na početku. Ali kasnije kad sam provodio vreme sa njom, shvatio sam da je harizmatična devojka, da govori istinu, videli smo klipove da je samo istinu govorila od reči do reči. Tako da sam promenio mišljenje i postala mi je draga - naveo je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA PEVALA SLOBINU PESMU, Luna nije znala reči! Kad bude ovo video, Radanović će ostati bez teksta! (VIDEO)

Kompletno gostovanje Bore i Baneta u jutarnjem programu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Kristina Kockar

'