AKTUELNO

Kulićeva smatra da je Đoganijeva bila veoma aljkava.

Miljana Kulić je tokom prethodne večeri gostovala u emsiji "Zadruga-narod pita" i bez dlake na jeziku komentarisala šta misli o svojim bivšim cimerima. Luna Đogani je bila zadrugarka o kojoj se najviše pričalo.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan gledalac se osvrnuo na blogerkino ponašanje kada je ulazila u konflikte sa Slobodanom Radanovićem i kada je padala često u depresije. On je od trudnice želeo da sazna kakvo je njeno mišljenje o Luni, s obzirom na to da su njih dve živele pod istim krovom.

Histerično i haotično ponašanje i lomljavina, posle toga je postala agresivna i običan posmatrač bi mogao da vidi da to nije normalno i da se podrazumeva da u takvim situacijama treba terapija psihijatra, kako bi se smanjio taj afektivni poremećaj. Ona se izgubila. U celoj toj priči izgubila je i samu sebe. Što se kose tiče, ona je s vremena na vreme prala kosu, ali joj je kosa izgledala katastrofa, aljkava. Ona je nekoliko puta, nisam videla da se svaki put tuširala, ne mogu da kažem da je bilo nešto što nije. Mislim da se zapustila baš iz razloga što se zaljubila - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs

Nekolicina zadrugara je u više navrata komentarisala blogerkin izgled, a Kulićeva je bez dlake na jeziku prokomentarisala šta je zapravo razlog Lunine aljkavosti.

Pročitajte još: Gledateljka OSUDILA Slobu: ON JE JEDINI KRIVAC, IZIGRAO JE NJENE EMOCIJE, Luna je samo priznala da je zaljubljena! (VIDEO)

Šta je još Miljana rekla o blogerkinom ponašanju, možete pogledati i poslušati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'