AKTUELNO

Trudnica ne opravdava njegove postupke!

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš su imali veoma interesantan odnos tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Njih dvoje su tvrdili da su samo prijatelji, ali njihovi postupci tako nisu govorili.

Foto: TvPink Printscreen

O ovom spoju, mnogi zadrugari su imali šta da kažu, samo što nisu svi o tome govorili javno. Miljana Kulić, definitivno nije jedna od njih.

Popularna trudnica je gostovala sinoć u emisiji "Zadruga - narod pita" i nije imala problem da kaže šta se dešavalo između Janjuša i Ane u Beloj kući.

Mislim da sa Janjuševe strane to nije bila prijateljska ljubav. On je bio zaljubljen u nju potajno, nije želeo da se to dovodi u pitanje jer je on oženjen. On se izvlačio da je gleda kao ćerku. Kada sam gledala klip kako je ona njega zajahala, a Ana rekla kako je on gleda kao ćerku, ja sam joj rekla da se ne bruka. Mnogo mu se svidela Ana, zaljubio se. Svaku noć je ležao u njenom krevetu, mazio je, ljubio je, češkao je... Da sam ja njegova žena, ne bih to dozvolila. Zna se kako se ponašaš sa drugaricom, ne maziš se, ne hvataš je za grudi. Da sam ja njegova žena podnela bih tužbu za razvod dok je u rijalitiju, pa kud koji mili moji. Sa Anine strane nisu postojale emosije a sa njegove jesu - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGINJA JE PODRŽALA LUNU I SLOBU SAMO DA BI SE OTARASILA KIJE! Miljana OPLELA po ljubavnom paru, pa priznala: Oni su imali dogovor! (VIDEO)

Podsetimo, nakon što je Janjušević svojevoljno napustio rijaliti, Ana ga se nije toliko često sećala, dok se Marko posvetio svojoj porodici. Janjuš i njegova supruga sada očekuju blizance i više se ne pojavljuju u javnosti.

Šta je Miljana rekla o svojim bivšim cimerima pogledajte u nastavku.

R. L.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'