AKTUELNO

U emisiji "Zadruga - narod pita" se najviše polemisalo o ovom ljubavnom paru.

U večerašnjoj emsiji "Zadruga - narod pita", voditeljka Katarina Nikolić je ugostila Miljanu Kulić, a ona je kao i uvek, bez dlake na jeziku, komentarisala sve zadrugare, a najviše ljubavni par Lunu Đogani i Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga, svoje mišljenje su iznosili i gledaoci koji su prethodnih devet meseci neprestano pratili rijaliti "Zadrugu". Jedna gledateljka je iznela svoje mišljenje o pevačevom postupku i žestoko osudila ono što je Radanović uradio pred kamerama.

Za mene je Luna moralna pobednica. Luna je slobodna devojka, Slobodan je oženjen čovek. Ona nije pravarila muža, nego on ženu. Ako je iko kriv u ovoj situaciji, to je Slobodan, jer je on dao povoda da ona pomisli da može da bude sa njim što je on i potvrdio da nije srećan u braku, da želi da se razvede. Ona je samo priznala da je zaljubljena, on je sve uradio. Mogao je lepo da kaže: "Izvini Luna, ja sam oženjen, molim te, distanciraj se od mene", ali ne on je potencirao priču, on je nju prvi poljubio. Sad je Luna kriva što je on prevario ženu. Ne, on je kriv što je prevario ženu. Ona je bila ta koja se našla u tom momentu. Ja jesam za ljubav, ali Slobodan nije za nju, jer je ona predobra za njega, ona je jedna iskrena duša koja mu je dala ceo svoj život, jer mu je verovala. On se igrao njenim emocijama, poslednjih meseci, shvativši da je Kristina favorit - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: PREVARA NA NAJMIZERNIJI NAČIN! Miljana ŽESTOKO OSUDILA Slobu: On je bio LENČUGA, NIJE IMAO HRABROSTI! (VIDEO)

Slobodan je ovde jedini krivac, on je imao ženu, jer nije imao petlje da kaže Kristini kada je trebalo da kaže, pa je ceo teret spao na Lunu, koja je bila slobodna, a on oženjen - ponovila je gledateljka.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'