AKTUELNO

Gostovala u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Kristina Kija Kockar gostovala je danas u emisiji "Premijera-vikend specijal" na televiziji Pink kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price. Kija je prenela svoje prve utiske nakon pobede, reka kako joj niko od članova porodice svog supruga koji ju je prevario Slobodana Radanovića nije čestitao na pobedi, ali i komentarisala Slobinu vezu sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Jadno mi je da se ljudi peru preko nečega, smatram da su oboje krivi, to nije ljubav nego strast. Smešno mi je kad ona kaže da ga nije terala i zavodila, a pozvala ga je u toalet i skinula se - rekla je Kija u Premijeri.

Kija je u toku emisije dobila i pitanja od strane bivših cimera Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, a Kristina je rekla i kako će nagradu koju je osvojila u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" uložiti u nekretnine.

Foto: Pink.rs

Takođe, Kristina je dobila poklone od voditelja koji su joj uručili čak dva telefonska broja koje dodeljuje mobilni operater "Globaltel", s obzirom na to da je neko Kijin broj telefona objavio na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima Kijinih pratilaca, većina smatra da je to uradila Anabela Atijas, majka Lune Đogani.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'