AKTUELNO

Mesecima bila u vezi sa oženjenim muškarcem pred kamerama.

Luna Đogani večeras je u studiju televizije Pink komentarisala ljubavnu vezu koju je imala u rijaliti programu "Zadruga" sa pevačem Slobodanom Radanovićem. Đoganijeva je u emisiji "Zadruga, narod pita" rekla kako ona Slobu nije naterala da bude u vezi sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu samo da kažem da ja nikoga nisam naterala, jer je ispalo da sam ja njega zavela i da sam ja njega ovo, da sam ja njega ono, a on nije jadan ništa. On je mene zaveo i dao mi je povod da može nešto između nas da bude - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

U nastavku emisije bivša zadrugarka koja je zauzela drugo mesto u rijaliti programu koji je pomerio sve granice i oborio sve rekorde gledanosti na našim prostorima "Zadruga", rekla i da joj se Sloba video od kada je ušla u Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam znala da je on oženjen, on je meni govorio kako će se razvesti, a onda je došao do zaključka da on ne treba da se razvede u rijalitiju da se ne bi blamirao. Ja nikoga nisam terala. Niko se nije nalazio u mojoj koži tamo sa tim ljudima. Ja sam doživela nešto što je prelepo i opet bih sve isto uradila - pričala je Đoganijeva.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'