AKTUELNO

Svi se oduševili kada su je videli!

Jala Brat i Buba Koreli večeras su napravili pravi spektakl na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu. Njih dvojica su okupili preko 14 hiljada ljubitelja njihove muzike na jednom mestu, a među gostima na koncertu našli su se i Milan Stanković i Maja Berović.

Foto: Pink.rs

Na bini se u jednom trenutku pojavila i pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kockar, a publika na Tašmajdanu je bila oduševljena kada ju je ugledala, zbog čega je Kija pozdravljena gromoglasnim aplauzom.

Ovo je Kija! Ajmo aplauz za Kiju! Kija! Kija! Hvala ti Kija puno! - govorili su Jala Brat i Buba Koreli.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ja bih želela ponovo da mi otpevate ovu pesmu - rekla je Kija Jali i Bubi.

Foto: Printscreen

Inače, Kija se večeras pojavila u veoma elegantnoj crnoj haljini i crvenim štiklama. Takođe, kada je Kristina dolazila na večerašnji koncert nastalo je opsadno stanje na Tašmajdanu, a fanovi su skandirali njeno ime. Kija je tom prilikom otrkila za Pink.rs i da ju je pozvao suprug Slobodan Radanović.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: SKANDIRALI NJENO IME NA KONCERTU JALE I BUBE: Kiju na Tašu jurio STAMPEDO FANOVA, ona za Pink.rs priznala: Slobodan me je ZVAO! (FOTO)

Kija je na ovaj koncert večeras došla zajedno sa bivšim zadrugarima, Anom Korać, Sanjom Stanković, Jovanom Tomić Matorom i Milanom Miloševićem. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova situacija sa večerašnjeg koncerta Jale Brata i Bube Koreli.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'