AKTUELNO

Da li će se sutra uveče pojaviti na njihovom koncertu na Tašmajdanu?

Kristina Kija Kockar prva je pobednica rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Ona se, između ostalog, istakla i talentom za muziku, što je pokazala nastupima na ''Zadrugoviziji'', a od produkcije je čak dobila i pesmu.

PROČITAJTE JOŠ: OSULI PALJBU PO NJEMU JER NIJE ČESTITAO KIJI POBEDU: Andrija na društvenim mrežama stavljen na STUB SRAMA!

Foto: Pink.rs

- Čudno mi je kad se tako nešto kaže, nikad mi to nije padalo na pamet. Ali ako zaista dobijem tu pesmu, ja bih to snimila, što da ne. Ako sam već dobila pesmu od Pinka, probaću, zašto da ne. Mnoge stvari još treba da rešim, posao mi je najmanji problem. Verujem da kada bih krenula da se bavim pevanjem da bih bila uspešna u tome. Snimila bih nešto popularno, pop, folk, rnb. Nešto slično kao Milica Pavlović ili kao Severina. Pozivam Bubu i Jalu da mi naprave pesmu - rekla je Kija tokom boravka u ''Zadruzi''.

Foto: E-stock

Ono što Kockareva nije znala dok je boravila u Beloj kući jeste objava poznatog repera Jale Brata na društvenim mrežama da će vrlo rado Kiji uraditi pesmu, s obzirom na to da je ona bila njegov favorit u rijalitiju ''Zadruga''.

Rijaliti je završen pre samo dva dana, a Kija se već sastala sa Bubom i Jalom koji će inače sutra uveče održati koncert na Tašmajdanu. Da li je povod za njihov susret bila saradnja, kao i da li će se Kija sutra pojaviti na njihovom koncertu, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'