AKTUELNO

Uprkos brojnim problemima koji su ih zadesili u poslednjih nekoliko meseci, čini se da su poznati pevač i njegova supruga zakopali ratne sekire.

Posle spektakularnog superfinala "Zadruge" i poslednje, sinoć održane žurke u velelepnom gradu nadomak Beograda, pobednica rijalitija Kristina Kija Kockar i njen zakoniti suprug, pevač Sloba Radanović, sreli su se danas u zgradi TV Pink, gde su gostovali u emisiji "Novo jutro" Dee Đurđević i Predraga Sarape.

Foto: Pink.rs

Supružnici su u studiju sedeli jedno pored drugog, iako je za istim stolom sedela blogerka Luna Đogani, sa kojom je Sloba pred milionima gledalaca prevario Kiju. Međutim, to ih nije omelo da budu sjajno raspoloženi, te su tokom kratke pauze u studiju opušteno ćaskali, razmenili nove brojeve telefona i međusobno se zapratili na Instagramu, a komunikaciju su nastavili i po završetku emisije.

Foto: Pink.rs

I dok jedan od najistaknutijih pevača iz "Pinkovih zvezda" ni reč nije progovorio sa Lunom Đogani, svojom doskorašnjom devojkom, to nije bio slučaj kada je supruga u pitanju - Kija i Sloba su u holu Televizije Pink kratko popričali, a potom se još jednom uverili da su jedno drugom dobro upisali brojeve telefona.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Sloba je potom Kiju obavestio da neće biti u Srbiji nekoliko dana zbog koncertne turneje koju večeras započinje u Nemačkoj i nastavlja sutradan u Švajcarskoj, što je bio jedan od povoda za snažan zagrljaj i poljubac dvoje supružnika.

Foto: Pink.rs

Kristina je svom suprugu poželela srećan put, nakon čega se Radanović odmah uputio na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" i otputovao u Ofenbah, gde će večeras održati svoj prvi nastup posle "Zadruge" i, pored starih hitova, promovisati i novu pesmu "Nepristojna ponuda".

D. Tanasijević

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Paparaco

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'