AKTUELNO

Nekadašnja zadrugarka dala je sve od sebe da ponovo pridobije pažnju svog voljenog.

Nemanja Đerić Đekson je, nakon vrelih akcija koje je u "Zadruzi" imao sa Anđelom Vešticom, Jelenom Krunić i Minom Vrbaški rešio da se skrasi kraj Pinkove zvezde Andrijane Radonjić u koju je, navodno, smrtno zaljubljen. Međutim, uprkos tome što je u svakom svom javnom obraćanju gledaocima "Zadruge" jasno stavio do znanja da ga Mina, sa kojom je bio u vezi, više ne interesuje, Đekson je na sinoćnjoj oproštajnoj žurki u velelepnom gradu nadomak Beograda poklekao i ponovo ostvario izuzetnu bliskost sa osamnaestogodišnjom plavušom.

Foto: E-stock

Kako bi bili sigurni da ih Andrijana, ali i njen otac Duško Radonjić neće videti, bivši ljubavnici pobegli su na terasu Bele kuće gde su vreme proveli u prisnom razgovoru koji im je, sudeći po fotografijama, izuzetno prijao, a u jednom trenutku su im usne bile toliko blizu da je malo falilo da dođe do poljupca.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Nakon što su se prisetili svih uspomena koje su obeležile dobar deo njihovog učešća u "Zadruzi", Mina i Đekson su sišli u prizemlje Bele kuće, gde je doskorašnja maloletnica s osmehom na licu pozirala našem fotoreporteru, a da li će osmeh na licu imati i Andrijana kada bude videla ove fotografije, ostaje da se vidi.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'