AKTUELNO

Na zabavi se zadržala veoma kratko.

Prethodne noći je, na luksuznom imanju nadomak Beograda odakle se poslednjih devet meseci prikazivao najgledaniji rijaliti u regionu, održana oproštajna žurka.

Skoro svi bivši zadrugari su bili prisutni na zabavi, a Belu kuću su ispunili i mnogobrojni prijatelji, roditelji i saradnici učesnika.

Foto: Pink.rs

Jedna od glavnih zvezda večeri, pored pobednice Kristine Kockar, bila je svakako i drugoplasirana Luna Đogani, koja je žurku napustila pre vremena.

Kako niko nije znao gde je mlada modna blogerka, voditeljka Katarina Nikolić upravo je ovo pitala njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Video sam je par puta tu. Znam da je bila nešto uznemirena, nešto joj nije bilo dobro, odjednom je nestala - rekao je Sloba.

On nije skrivao svoju začuđenost činjenicom da Lune nema, te da je sa imanja otišla među prvima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OTKRILA DA LI JE ANĐELO PROVEO NOĆ KOD NJIH: Goca Džehverović nakon SUPERFINALA ispričala ŠTA SE DEŠAVA SA NJENOM ĆERKOM I ZETOM! (FOTO)

Ne znam, moguće. Zvali su je tu ispred i posle je nisam video - naveo je pevač.

Sloba je ispričao i o čemu je razgovarao sa Luninom majkom, Anabelom Ataijas za vreme trajanja zabave, a šta je sve Radanović otkrio pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'