AKTUELNO

Još jedno iznenađenje za pobednicu "Zadruge".

Najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" je posle više od devet meseci trajanja završen. Naime, finale ovog zabavnog programa je organizovano 20. juna iz koga je kao pobednica izašla Kristina Kija Kockar posle šest meseci boravka u Beloj kući.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kristinina glavna nagrada je iznosila 50.000 evra, a gostujući u emisiji kod Dušice Jakovljević ona je saznala da je pored ovoga očekuje još jedno iznenađenje, a to je da će i ona dobiti putovanje po svom izboru.

Kockareva je bila oduševljena kada joj je ovo voditeljka saopštila. Nakon toga PR agencije "Big blue" je uručio Kiji vaučer i čestitao joj na osvojenom plasmanu.

Jao, putovanje po izboru. Sviđa mi se. Nisam ja za džabe nosila onaj šešir - rekla je sva ushićena Kristina i dodala da će na putovanje povesti ili svoju mamu Nadicu ili kumu Vanju.

Foto: Printscreen Youtube

Ona još uvek nije donela odluku koja će to destinacija biti, ali je otkrila da će to biti neko od mesta koje nije obišla.

Pročitajte još: Sanja otkrila zbog čega se Matora NIJE POJAVILA NA ŽURKI, a evo šta je Anabela rekla o njihovom SUKOBU! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'