AKTUELNO

Definitivno stavlja tačku na priču sa Radanovićem.

Kristina Kija Kockar večeras gostuje u emisiji kod Dušice Jakovljević a iz "Zadruge" se uključuju bivši zadrugari koji odgovaraju na pitanja Katarine Nikolić.

Sloba Radanović je poslednji dao svoj intervju a ovom prilikom otkrio je kako se oseća nakon napuštanja rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Neopisivo se osećam, u jednom trenutku sam srećan, u jednom trenutku tužan. Mnogo sam srećan što sam ovde, nedostajalo mi je sve ovo. Rekao sam im da me puste da živim ovde. Prvi dan nakon Zadruge sam proveo sa roditeljima i prijateljima. Tek sam danas shvatio da je njima bilo mnogo teže nego nama. Imao sam potrebu da ja njih tešim - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je rekao par reči i o svom plasmanu, s obzirom da na to da je završio kao četvrtoplasirani.

Ja sam ovaj plasman prognozirao ranije, ko god je bio devet meseci zaslužio je pobedu. Sa Kristinim nisam porazgovarao u četiri oka. Čestitao sam joj pobedu, proživela je ovde svašta. Ja sam ovde dočekao sve najlepše i najtužnije trenutke. Takođe i sa Lunom, rekao sam joj da odmori, da razbistri glavu. Složili smo se oko toga da prvo treba naučimo da živimo napolju. Poslao sam poruku Kristini i Luni sam poslao svoj broj telefona. Luna mi je odgovorila, pitala me je da li dolazim na žurku, da li sam krenuo - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto su i on ali i njegova supruga Kristina Kija Kockar dobili pesmu od televizije Pink, voditeljka ga je pitala da li će doći do saradnje između njih dvoje.

Nikad ne reci nikad, kako god da se reši ovo između nas, ne bi trebalo da ostanem u lošim odnosima. Očekujem rasplet, samo da nam se smiri tenzija, da se vratimo u realnost, sešćemo i razgovaraćemo i videćemo zašto je sve ispalo tako kako ne treba. Razgovaraću i sa Lunom i sa Kristinom pa ćemo razrešiti sve - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je uputio i pitanje Kiji uživo u emisiji, a ona mu je odmah odgovorila.

Lepo joj stoji to plavo, nadam se da se odmorila i da je uspela da razbistri malo glavu. Čestitam joj na pobedi i drago mi je zbog nje. Poslao sam joj broj čisto da ima, ukoliko je zanima - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVI DAN VAN ZADRUGE: Luna priznala kako se oseća nakon SUPERFINALA, a onda otkrila DA LI SE ČULA SA SLOBOM! (FOTO)

Nemam nikakvo pitanje, nemam trenutno. Naravno odgovoriću mu na poruku u slučaju da mi treba nešto ali njegov broj ću proslediti advokatu - rekla je Kristina.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'