AKTUELNO

Projekat koji je oborio sve rekorde nastavlja da postavlja standarde.

Autorski projekat "Zadruga" direktora i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića oborio je sve rekorde gledanosti i postavio nove standarde na medijskom nebu Srbije.

Foto: Luka Šarac Hello/e-stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Kako smo saznali, format "Zadruga" nominovan i da je ušao u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestiznom američkom festivalu NATPE koji se ove godine održava u Budimpešti 26. juna.

Povodom ove informacije, Željko Mitrović se večeras obratio svim gledaocima direktno sa luksuznog imanja nadomak Beograda gde je sinoć održana velika žurka povodom kraja prve sezone "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA PRIZNALA DA I DALJE VOLI SLOBU: Mi gajimo osećanja jedno prema drugom, ali su SVI PROTIV NAS i pobedili su! (VIDEO)

Ja nemam razloga da budem nezadovoljan. Veoma sam zadovoljan pogotovo danas kada smo napravili analize. Jedan projekat koji je u svim ciljnim grupama uspeo da ostvari veliki uspeh. Posebno me raduje to što u narednim danima imamo priliku da osvojimo nagradu na prestižnom festivalu, mi smo u prvih 22. Ja sam siguran da ćemo biti u prvih tri, možda uzmemo i prvo mesto - rekao je Željko Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

''Zadruga 2'' će biti šest puta veća, biće mnogo veća, mnogo širi projekat. Već šest meseci je spremamo, to će sve zajedno biti renesansni barkok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava grad kao što je Venecija. Svi znamo da će to biti u septembru - istakao je Željko Mitrović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Željko Mitrović

'