AKTUELNO

Uskoro će pokrenuti brakorazvodnu parnicu.

Kristina Kija Kockar je prva pobednica "Zadruge" a ove večeri ona gostuje u studiju televizije Pink i razgovara sa voditeljkom Dušicom Jakovljević o svemu što se dešavalo poslednjih devet meseci.

Kako je na luksuznom imanju već počela žurka, Kija je prva primetila da je na zabavu došao i njen suprug Slobodan Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Stigao je moj dragi muž. Mi smo se podelili kao svetlost i tama, trudimo se kao Bekamovi da se uklopimo, ovo se desilo telepatski. Nisam se čula sa njim. On nema mobilni telefon. Čula sam se sa svojim advokatom da bi se pokrenuo taj postupak i prosledila sam mu broj Slobodanovog fiksnog telefona. Videćemo se večeras pa ćemo makar na kratko popričati - rekla je Kija.

Kockareva je najiskrenije rekla da li i dalje gaji osećanja prema Radanoviću iako joj to nije bilo nimalo lako.

Foto: TvPink Printscreen

Jako je teško, boli ali taj korak moram prvo ja da učinim. I jesam, odmah ujutru. Mi gajimo osećanja, i ja prema njemu i on prema meni ali svi su protiv nas, pobedili su, čestitam im - rekla je tužno Kristina.

Ona je objasnila i kako se osetila prvi put kada je ušla na imanje, na dva sata, kada Radanović još nije obelodanio svoju vezu sa Lunom Đogani.

Imala sam tremu. U tom trenutku sam znala otprilike kako će se ponašati prema meni. Osećala sam u sebi da nešto nije u redu, napisala sam mu na tom papiriću sve što sam osećala. Lopta je bila na njegovoj strani, a mene je to potpuno dotuklo. Drago mi je što sam tad otišla jer sam mu dala do znanja da sam tu, da sam ja njegova žena, da se probudi, ali eto - rekla je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Majka Ana Korać iskreno za Pink.rs: Ana je u Janjušu VIDELA BRATA, MEĐU NJIMA NIJE BILO NIČEGA! (FOTO)

Pokušavam još da utvrdim šta se još dešava. U nekim trenucima bih volela da sam bila jača, plakala sam, dala sam tu drugu šansu. Meni je bilo teško da objasnim ljudima da naš brak nije bio loš, on je pljunuo po svemu tome. Nisu bili to toliki problemi da on to meni učini. Bolelo me je zato što znam koliko sam ga volela, koliko sam se borila. Borila sam se da dokažem da je to bio njegov izbor i njegova krivica, neću sebe da krivim - objasnila je Kija koja je bila njena misija u rijalitiju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'