AKTUELNO

Posetili velelepno zdanje Bele kuće, pa dali svoj komentar o rijalitiju "Zadruga".

Finalno veče najgledanijeg rijalitija svih vremena "Zadruga" je održano 20. juna, a kao pobednica je izašla Kristina Kija Kockar. Kompleks sagrađen za potrebe ovog šou programa su sinoć posetili svi zadrugari, ali i mnogobrojne ličnosti sa javne scene.

Voditeljka i novinarka Dea Đurđević i njen dečko Mladen Mijatović su tokom prethodne noći kada je organizovana žurka bili počasni gosti u Beloj kući, a evo kakve su njihove impresije kada su prošetali ovim imanjem.

Ovo je toliko velelepno i mnogo bolje izgleda nego na televiziji. Mnogo lepo izgleda unutra. Ovo je grad, ovo je fenomenalno - pričala je Dea sa oduševljenjem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dea je istakla da je verni pratilac ovog šou programa, a Mladen kao novinar koji se bavi crnom hronikom je prokomentarisao kako je njemu izgledao odnos glavnih aktera ljubavnog trougla Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Ozbiljan zaplet je bio, ali je Dea bila zadužena u našoj maloj zajednici da prati svakim danom šta se događa, ja sam to letimično propratio. Ona je pravi sagovornik za tu temu - prokomentarisao je Mladen.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs je upitao ovaj par da li bi bili deo ovog projekta u novom izdanju ovog zabavnog programa, a evo šta su oni rekli na to.

Ne. Ko će da drži stub Televizije Pink (rekla je Dea kroz smeh). Mislim da bi se drugi ljudi snašli mnogo bolje od nas, nismo mi baš taj tip, ali ja jesam verni gledalac "Zadruge" - rekla je Dea i dodala da ne bi mogla izdržati a da ne vidi svoju jaču polovinu devet meseci.
Dea je sve rekla, ja tu ne bih imao ništa da dodam - prokomentarisao je Mladen.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Aleksandra i Filip odigrali PRVI PLES, a ona je uhvatila BIDERMAJER! (FOTO)

D. B. / S. K.

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

#Rijaliti Zadruga

'