AKTUELNO

U toku nastupa jedne takmičarke, Milan je rešio da se našali sa članicom žirija.

Milica Marinković ima 27. godina i dolazi iz Požarevca. Ona se večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila pesmom ''Cigani'' koju u originalu peva Svetlana Ceca Ražnatović.

U toku njene izvedbe, Milan Kalinić prišao je Dari i udario joj čvrgu. Pevačica se odmah potom podigla gore, a za njom su stolice podigli i Dragana Mirković i Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Energija savršena, odlično. Meni se energija toliko dopala... Toliko pršti sve od energije da nemam reči. U refrenu si bila sjajna. Samo žestoko - savetovala je Dragana takmičarku.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Milan me je naterao da se podignem, pomislila sam da je neka njegova rođaka - našalila se Dara.

- Nisam te naterao. Samo sam ti lupio jednu malu čvrgicu - rekao je Milan kroz osmeh.

- Bila si lošija na početku, ali si se u refrenu popravila. Ispunila si sva moja očekivanja. Sviđaš mi se - prokomentarisala je Dara.

- Ja sam uživao dok je Dara igrala. Ma bubice, ne da si mu dala žišku. Ti si bila divna bubice. I ova devojka je bila dobra - rekao je Šaban.

Druga numera koju je takmičarka otpevala bila je ''Treba vremena'' koju u originalu peva Ana Bekuta. Stanje se nije promenilo i takmičarka je prošla u baraž.

- Meni se tvoj vibrato uopšte nije dopao. Ovo je jedna vrlo zahtevna pesma i zalogaj koji treba jako dobro sažvakati. Nemoj nešto ovako široko da izabereš u baražu - kazala je Zorica.

- Prva pesma mi se uopšte nije dopala. Ti si stavila vibrato u sredinu i on je toliko širok. Moraš to da vežbaš. Tehničke stvari moraš da ispraviš - istakla je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Kakva je bila prva, takva je bila i druga. Taj vibrato nije tako dobar. Video sam kako se boriš i kako grizeš. Povedi računa u baražu - savetovao je Šaban.

- Slažem se. Činjenica je da ova pesma nije za tebe. Ovo mora mnogo čisto da se otpeva, a ti to nemaš. Ali mene si u prvoj pesmi kupila energijom, tako da ti u ovoj opraštam sve - rekla je Dragana.

- I ja se slažem sa svojim kolegama. Stvarno nije bio loš taj vibrato... Dobro nisam rekla još jeno slovo sada - rekla je Dara, a potom prsnula u smeh.

Foto: YouTube screenshot

- Milane, vibrato sa slovom r na kraju - objasnio je Šaban.

- Znači nije mi se dopao tvoj vibrator u ovoj drugoj pesmi. Ali ti si toliko energična i vladaš scenom - pričala je Dara kroz smeh.

- Jao bubice - prokomentarisao je Šaban na kratko dok se smejao.

- Dobro je Darko da tebi odgovara tvoj vibrato - našalio se Milan.

Autor: B. Radonić

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

'