AKTUELNO

Samouvereno je stao na scenu i uspeo da podigne svih pet stolica.

Ermin Bajrić ima 19 godina i dolazi iz Trešnja. On je svoj nastup u ''Pinkovim zvezdama'' započeo pesmom ''Nije ljubav fotografija'' koju u orginalu peva Saša Matić.

Nakon što je završio sa prvom pesmom, takmičar je dobio svih pet stolica.

- On je utešen već. Svih pet stolica! Fino pevaš momak, bravo! Lep si dečko i lepo ti stoje te ''đozle'' - rekao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Čudna je boja u donjem registru. Kao da ti je vokal zatvoren. U strofama mi se nije dopalo, ali refren je bio dobar. Videćemo kakav ćeš biti u drugoj pesmi - kazala je Aleksandra.

- Ja ću biti iskrena, nisam se nadala da ćeš dobiti pet sotlica tako lako. Ti si najbolji od svih kandidata koje smo čuli do sada pa nas je to ponelo. Ja nisam bila glas za spas, nego sam ustala da te saslušam jer si dečko koji obećava - iskrena je bila Zorica.

- Meni se dopada kako zvučiš, posebno u refrenu. Jako interesantno i fino izgledaš. Možda ne ide uz pesmu, ali mi se sviđa kako ti stoji. Super - prokomentarisala je Dragana.

- Eto da ne bude da samo ja komentarišem kako neko izgleda. Odlično pevaš, zdrag glas. Simpatičan si. Bravo - kratka je bila Dara.

Druga numera za koju se odlučio Ermin bila je ''Neka boli'' koju u originalu izvodi Peđa Medenica. Stanje se nije promenilo i on je prošao direktno u drugi krug.

- Moj lični utisak je da se ništa bolje nije desilo. Lično sam očekivala više zbog petice. Verovatno mi vapimo više za peticom, nego vi na sceni. Mislim da nije baš za pet, ali ovoga puta je to prošlo - otkila je Zorica.

- Slažem se. Mislim da je to neka četvorka, ali ne bi bilo u redu da se neko spustio. U potpunosti se slažem sa Zoricom - rekla je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si nas kupio prvom pesmom. U drugoj pesmi matrica je bila jača, to je istina i ne bi bilo u redu da se neko spustio - objasnio je Šaban.

- Sve čestitke - kratka je bila Dara.

- Primetila sam u ovoj drugoj pesmi... Obrati pažnju na krajeve i te ukrase. Inače si odličan pevač - kazala je Dragana.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'