AKTUELNO

Jedva je izdržala!

Kristina Kija Kockar prva je pobednica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Neuništiva stjuardesa, kako je mnogi nazivaju, u rijaliti je ušla kao prevarena žena koja je mesecima morala da gleda supruga Slobodana Radanovića pored druge žene - Lune Đogani. Njenoj hrabrosti i izdržljivosti mnogi su se divili i podržavali je sve vreme tokom boravka u ''Zadruzi''.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kija je jedva dočekala da se obrati svima onima koji su je podržavali i bodrili, pa je odmah nakon proglašenja pobednika snimila kratki video-snimak. Ovo je njena prva izjava na Instagramu i poruka vernim fanovima koji su je sve vreme podržavali i proglasili je pobednicom:

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS NAKON POBEDE U ZADRUZI: Kija otkrila ŠTA JE ČEKA SA SLOBOM i kako će potrošiti nagradu!

Foto: Pink.rs

- Želim da se zahvalim svim ljudima, onima koji su glasali za mene i onima koji nisu, ako su me samo podržavali, svejedno mi je. Mnogo mi je drago, puno mi je srce. 55% je ogroman uspeh. Osećam kao da su svi uz mene - rekla je Kija u svom prvom obraćanju fanovima putem društvene mreže Instagram, što je sve veoma obradovalo.

Inače, Kija je osvojila 50.000 evra, kako je rekla, novac će potrošiti na kupovinu nekrenine u Beogradu.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'